top of page

Schilderijen

Jouw unieke schilderij

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een bijzondere gelegenheid? Of wil je graag een mooie herinnering op doek verwerken? Door middel van persoonlijke gesprekken maak ik van jouw verhaal een uniek schilderij. De schilderijen op deze pagina zijn daar een mooi voorbeeld van. Vul hieronder het contactformulier in om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we samen kijken naar wat jouw wensen zijn en hoe we die kunnen verwerken in een schilderij. 

schilderij als cadeau
Wordt volwassen, blijf een kind

Dit schilderij heb ik gemaakt als afscheidscadeau voor de school waar ik heb gewerkt. De eerste laag van het schilderij zijn allerlei teksten en foto's die over de school gaan. Daarover heen heb ik de geel/rode laag geschilderd. Daarna is de afbeelding van een volwassene en kind geschilderd.

IMG_2323.jpg
IMG_2928_edited.jpg
Herinnering op Doek
Schilderij over je trouwtekst

Dit schilderij heb ik gemaakt als herinnering aan een huwelijk. Hierop heb ik twee mensen die in de zee (leven) staan verbeeld. De zee kan rustig zijn maar er kunnen ook golven (moeilijkheden) komen. Het licht is als een engel geschilderd die waakt over het leven. Boven het hart is de trouwtekst verwerkt.

Schilderij als cadeau
Opening nieuw pand 

Dit schilderij is een cadeau gegeven ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand van een bedrijf. Hierop heb ik het pand geschilderd in een grafische stijl. Daaronder zitten allemaal teksten en foto's verwerkt die gaan over het bedrijf

IMG_2167.JPG

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op

bottom of page