top of page

Over mij

Gerlinde Hovenga

Ik ben Gerlinde, vrouw van Ralf en moeder van drie prachtige kinderen. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Al jarenlang is schilderen mijn hobby en volgde ik vele cursussen en lessen om meer te leren over verschillende technieken. Nu is het tijd om deze hobby met anderen te delen, daarom ben ik gestart met Kunst met je verhaal; een leuke manier om alleen of samen te schilderen aan de hand van mooie en bijzondere verhalen. 

kunst met je verhaal
Schilderen met betekenis

Ik vind het erg mooi om met mijn schilderijen iets voor een ander te kunnen betekenen. Heb jij een mooi verhaal dat je wil verwerken op doek? Of wil je graag een origineel cadeau geven ter ere van een bijzonder moment? Ik wil je er graag bij helpen. Door foto's, (bijbelse) teksten en andere bijzondere voorwerpen samen tot één geheel te maken, wordt jouw schilderij heel persoonlijk. 

IMG_9419.jpg
DSC_0079.JPG
Cursussen en lessen
Leren schilderen door de jaren heen

Omdat ik zelf graag wilde leren schilderen, besloot ik zes jaar geleden lessen in negentiende-eeuwse schilderkunst te volgen. Sindsdien werd schilderen een steeds grotere passie van mij. Door de jaren heen heb ik steeds meer cursussen gevolgd en leerde ik de techniek Mixed Media kennen. Een techniek die ik erg leuk vind om toe te passen. Het is erg leuk om schilderijen te maken, maar ik leer je ook graag meer over deze schildertechnieken. Volg samen met een groep of alleen een schilderworkshop waar ik je meer vertel over Mixed Media.

bottom of page