top of page

Een Nieuw jaar, een nieuwe website

Mijn eerste blog, leuk! Ik ben Gerlinde Hovenga en heb een liefde voor schilderen. Ik houd ervan om iemand zijn verhaal uit te beelden in kunst. De afgelopen jaren heb ik veel schildertechnieken geleerd en heb ik steeds meer mensen geholpen met het maken van een mooi schilderij. Daar wilde ik graag meer mee doen!
De afgelopen maanden heb ik samen met mijn dochter hard gewerkt aan deze nieuwe website: kunstmetjeverhaal.nl. Op deze site kun je zien wat voor schilderijen ik maak en hoe ik graag samen met je aan de slag wil gaan om jouw verhaal in een schilderij te verbeelden. Ook kan ik een workshop op locatie geven waarbij we samen met een groepje, n.a.v. een thema, een mooi schilderij maken. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met schilderen maar ga je wel met een mooi schilderij naar huis.


Daarnaast worden mijn schilderijen voor het eerst getoond in het dorp waar ik zelf woon: Nieuwleusen. Speciaal voor deze tentoonstelling maakte ik een aantal schilderijen met bijzondere plekken in en rondom Nieuwleusen. Over deze tentoonstelling zal ik binnenkort nog een blog schrijven, waarbij ik meer vertel over alle schilderijen die ik hiervoor heb gemaakt.Voor nu wil ik je vooral uitnodigen om eens rond te kijken op mijn nieuwe website. Mocht je vragen hebben over schilderijen, wil je graag een schilderij met jouw verhaal of wil je graag een workshop op locatie? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


Groeten,

Gerlinde

Comments


bottom of page